ФОНДРИМА И КО ЕООД – АЛУМИНИЕВИ СПЛАВИ » Бизнес каталог

Категории: Метали, металодобив и металообработване, Черни и цветни метали

ФОНДРИМА И КО ЕООД – АЛУМИНИЕВИ СПЛАВИАдрес
гр . Златарица , ул.Васил Левски 49


Служебен телефон: 06153 9239 0887 812 858


Информация за фирмата

Photo of ФОНДРИМА И КО  ЕООД – АЛУМИНИЕВИ СПЛАВИ

Фондрима и Ко ЕООД е български производител на алуминиеви сплави . Фирмата има двадесетгодишен опит в производството на алуминиеви сплави , както за българския , така и за чуждестранния пазар .

 

Компанията е с предмет на дейност производство на алуминий на блок , алуминиеви леярски сплави и търговска дейност с отпадъци от цветни метали и сплави . Основната  дейност на фирмата се осъществява чрез пламъчно – отражателна пещ за леене на алуминиеви сплави с капацитет около 2200 кг .

 

Фирмата използва като суровина за производството си алуминиеви отпадъци – автомобилен скрап , технологични и битови отпадъци , отпадъци от военната индустрия , различни скрап материали , в зависимост от съставките на сплавата FONDR .

 

Продукти и услуги от фирма Фондрима и Ко :

 

  • алуминиеви сплави DIN 226 , 230 , 231 , 239
  • дезоксидация на алуминий с 89 % и  А 97 %
  • алуминиев блок
  • предлагат се алуминиеви сплави по поръчка с конкретни нива на Cu , Mg , AC , Fe , Si
  • сплави със специфична химична структура
  • доставка на алуминиеви сплави – за българския пазар се предлага доставка с камиони на фирмата,а клиентите от чужбина могат да използват собствен транспорт или услугите на логистична компания

 

Фирма Фондрима и Ко държи на качеството , работи на конкурентни цени и се налага успешно като един от лидерите в областта .

 

Ако имате нужда от алуминиеви сплави със специфична химична структура за вашия бизнес и същевременно търсите оптималното съотношение цена – качество и навременна доставка , Фондрима и Ко е вашият избор за дългосрочно партньорство .

Сподели страницата

FacebookMore...